Autism Family Education Day at The Hebrew University "Intervention: Evidence, Approaches and Perspectives"

People with autism and their families are invited to attend a unique event at the Autism Center at the Hebrew University of Jerusalem (www.autismcenter.huji.ac.il). The Family Education Day will provide the community with the latest information about evidence-based intervention, with experts providing a range of perspectives from Hebrew University, other universities and the community. A speaker from Canada,  who is a mother of a child with autism and a community activist, will discuss the role of families in academic research.

The event will be mostly in Hebrew. Full event details at http://bit.ly/autism2017 (2 pages).

WHEN: Sunday, June 25, 8: 30 a.m. - 1:30 p.m.
WHERE: Floor 2, Room 283, School of Social Work, Hebrew University's Mt. Scopus campus
PARTICIPATION FEE: 50 NIS

INFO AND REGISTRATION: autismcenter@mail.huji.ac.il